| Karen Marie Holst Gudichsen, Sygeplejerske, Terapeut og Coach

Om mig

Mit navn er Karen Marie Holst Gudichsen, jeg er født i 1968 og er mor til 4 dejlige børn.
Jeg blev uddannet sygeplejerske i 1995 og har stort set arbejdet indenfor psykiatrien siden, hvilket har givet mig en bred psykiatrisk ballast.

Siden sommeren 2011 har jeg arbejdet selvstændig med Terapi og Coaching.

Jeg arbejder helt naturligt ud fra et holistisk menneskesyn og besidder en dyb respekt for det enkelte menneske og dennes livssituation.

Jeg stiftede selv bekendtskab med terapi-metoden “Healing af dit sårede indre barn” i 1999, og det blev starten på noget helt nyt.
Jeg har siden taget uddannelsen og praktiserer metoden på både børn og voksne.
Jeg er desuden uddannet Life- og Business Coach ved Manning Inspire, hvilket giver mig de bedste muligheder for at hjælpe dig videre efter terapien.

om karen marie holst

Jeg er vant til at arbejde med børn, idet jeg har været gymnastik instruktør i 32 år; fra begynderniveau til landsholdsniveau og helst på konkurrenceplan.

Jeg har altid, helt naturligt, set den individuelle gymnast som en ligeværdig samarbejdspartner.

Jeg har haft held med at finde den enkeltes ressourcer og udnytte dem bedst muligt, sætte mål for og med den enkelte og rydde de blokeringer af vejen, der kan dukke op, hvis et moment pludselig føles for farligt eller ikke helt vil lykkes.

Jeg elsker at finde ressourcer frem for svagheder og se muligheder frem for begrænsninger.

Mine erfaringer fra gymnastikkens verden sammenholdt med mine uddannelser har ført til konceptet Gymnastik Coaching, som jeg bl.a. har afholdt kurser i ved GymDanmark, Danmarks Gymnastik Forbund.

Du er vigtigst

Det allerbedste og allervigtigste, jeg kan hjælpe dig med er at finde dig selv, blive bevidst om din identitet og finde og udnytte dit fulde potentiale. Så enkelt og dog alligevel så stort.
For du kan ikke være nogen bedre end dig, hele dig.